Shangri-La's Villingili Island Resort

Sør-øst i atollen på Villingili-øya ligger det luksuriøse 5-stjerners ferieanlegget Shangri-La’s Villingili Island Resort. Villingili-øya er såpass stor at gjester kan få en forholdsvis privat opplevelse selv når anlegget er fullbooket, som kanskje er grunnen til at det er populært blant par. Golfklubben er et av anleggets særpreg, både på grunn av den fine beliggenheten, og fordi golfbaner er en sjeldenhet i Maldivene.

Transport

Mot en avgift kan anlegget arrangere transport fra Malé, en 70 minutters innenlands flytur til Gan-øya og derifra 5 minutter med speedbåt.

Restauranter

Det er i alt tre restauranter på Shangri-La’s Villingili Island Resort: Dr. Ali’s, Fashala, og Javvu.

Dr. Ali’s består av tre stemningsfulle spiserom dekorert i østlig stil. Fashala byr på en gourmetopplevelse med utsikt over havet. Javvu er en uformell restaurant om dagen, spisesal om kvelden. Det serveres vestlig mat hele dagen. For forfriskninger finnes det tre barer.

Aktiviteter

Feriestedet har blant annet spa, motstrømsbasseng, golfbane med gratis greenfee og fri bruk av golfsett og golfballer, treningssenter, og to tennisbaner.

Det tilbys også forskjellige dykkerkurs for nybegynnere som erfarne. Andre aktiviteter inkluderer blant annet seiling med katamaran, fisking (nattfiske og dypvannsfiske), kajakkpadling, surfing, vindsurfing, og vannski.

Rom

Det finnes sju typer villaer, alle nær havet. Noen ligger over havet, andre ved stranden. Med unntak av to har alle villaene eget basseng.

Barn

Ferieanlegget er barnevennlig, med leke- og aktivitetsrom, så vel som en lekeplass. Anlegget tilbyr også barnepass.

Booking

Klikk her for booking på Shangri-La's Villingili Island Resort.

Du kan også booke hos agoda.com, eller hotels.com.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: