Aktiviteter i Seenu-atollen

Sykling

Flere feriesteder har sykler for utlån. Takket være veiforbindelsene mellom øyene, kan man sykle bort fra turistøyer og oppleve det lokale livet med butikker, cafeer, restauranter og boligområder. Selv om veiene er lange, er det mye å se. Langs veiene finnes butikker og boder som selger frukt, og hele tiden er du omgitt av klart hav. En sykkeltur er en glimrende sjanse til å se en bit av Indiahavet fra det laveste perspektivet i verden, og kanskje får man også øye på delfiner eller andre spennende arter på veien.

Dykking og snorkling

Dykking og snorkling er det helt store i Seenu-atollen. Sannsynligvis er det mye på grunn av at det er det eneste området i Maldivene som til dels har overlevd korallblekingen som fant sted i 1998, da havtemperaturen steg så mye at korallene døde og ble hvite. I tillegg er havet rikt på liv, og mange drar ut på leting etter de eksotiske djevelrokkene som svømmer omkring atollen. Det er også havskilpadder, delfiner, haier, og fargerike tropiske fisker å se. 

Surfing, vindsurfing og seiling

Det er mulig å surfe i Addu-atollen, der Villingili-øya sies å ha de beste bølgene. På Shangri-La's Villingili Island Resort tilbyr de opplæring i vindsurfing og seiling.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: