Bryllupsreise Maldivene

Bryllupsreise i Maldivene er en uforglemmelig opplevelse. Du er omgitt av turkisblått hav så langt øyet kan se, og ofte nydelig, blå himmel som gradvis blir rød ved solnedgang. Fargerike fisker leker i korallrevene, som du som regel kan snorkle i. Det er ikke uten grunn av Maldivene er et så populært sted å dra på bryllupsreise!

Har du lyst og penger, tilbyr flere ferieanlegg dagsturer ut til private øyer som du og din kjære kan kose dere på. Du kan variere mellom romantiske kvelder i en privat villa, og de mange sports- og aktivitetstilbudene som ferieanleggene ofte har. De aller fleste ferieanlegg har flotte, hvite strender, og noen har også villaer med egne små private strandområder. Maldivene er med andre ord et perfekt sted både for romantiske og opplevelsesrike bryllupsreiser.

Noen ferieanlegg utmerker seg med tanke på romantikk og bryllupsreiser. Vi har valgt ut noen av dem:

LUX* Maldives får voldsomt med skryt fra par på bryllupsreise. Du kan lese mer om anlegget her.

Chaaya Reef Ellaidhoo har rykte på seg for å være en topp destinasjon for bryllupsreiser. Her kan du lese mer om anlegget.

Nika Island Resort har 37 villaer med tilhørende private strender, adskilt av tropisk skog. Du kan lese mer om anlegget her.

Soneva Fushi Resort får skryt for å være et lite, luksuriøst, tropisk paradis. Du kan klikke her for å lese mer om anlegget.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: