Soneva Fushi Resort

Det 5-stjerners ferieanlegget Soneva Fushi Resort ligger på øya Kunfunadhoo. Dette anlegget besøkes hyppigst av barnefamilier og par. Det er et svært luksuriøst anlegg, men har likevel fokus på miljøvennlighet. Blant annet tar de i bruk dempet belysning og levende lys om kvelden, som et ledd i arbeidet med å redusere karbonutslipp.

Transport

Mot et tillegg kan transport fra Malé arrangeres av anlegget. Gjester reiser da med sjøfly i 30 minutter.

Aktiviteter

Soneva Fushi byr på sjansen til å komme i nærkontakt med maldivisk kultur, blant annet i form av en museumstur på en nærliggende øy, og et maldivisk kokkekurs.

Nybegynnere som erfarne kan prøve forskjellige dykkekurs, eller snorkle i Hanifaru-bukta der djevelrokkene samler seg. Det er mulig å snorkle med en marinebiolog som guider deg til områdets beste steder. Snorkler man om natten kan man se spennende arter som ellers ikke viser seg så ofte, som blekksprut, hummer, drakefisk, og neonfargede papegøyefisker.

For en smakebit av øylivet kan man dra på ekskursjoner til nærliggende øyer med dhoni (seilbåt). Det finnes også spa på Soneva Fushi.

Restauranter

Når det gjelder mat og drikke finnes det mange alternativer. Spesielt for anlegget er at gjester kan finne på egne måltider de kan be kokkene om å lage. Man kan selvfølgelig også velge fra menyen på en av de fire restaurantene, som serverer alt fra grillmat til japanske retter. Vil man spise i fred og ro, kan man velge fra anleggets «in-villa dining menu» og spise ved villaen man bor i.

Rom

Å bo på Soneva Fushi kan være en veldig privat opplevelse, med villaer på minst 200kvm som kommer med romslige uteplasser. Alle villaene og rommene har privat tilgang til stranden.

Barn

Anlegget er barnevennlig, og tilbyr familieaktiviteter og barnepass.

Booking

Klikk her for booking på Soneva Fushi Resort (Agoda.com).

Du kan også booke her (Booking.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: