Herathera Island Resort

Herathera Island Resort ligger på øya Hulhudhoo, øst i Seenu-atollen. Øya er ren og fin, og man kan booke transport på øya for raskere adkomst. I nærheten ligger den bebodde Gan-øya. Her er det anbefalt å velge "All inclusive" for å unngå de stive prisene på alkohol.

Restauranter

Det finnes to restauranter og én bar. Restauranten Kilhi har utsikt mot havet, mens buffetrestauranten Keimaa ligger ved stranden. Utvalget inkluderer mat for enhver smak, fra maldivisk til karri-, pasta- og sjømatretter. Frokosten er også rikholdig og variert.

Aktiviteter

Aktiviteter på Herathera Island Resort inkluderer blant annet fiske, bananbåt, seiling, fridykking, og roing eller kanopadling. I tillegg har ferieanlegget treningssenter, spa, to tennisbaner, boblebad, og bordtennis. Mot et tillegg kan man ta båt til den nærmeste øya. Vannsportsaktivitetene varierer i pris, og spesielt dykkingen omtales som verdt det.

Rom

Rommene har terrasser, Wi-Fi, klimaanlegg og storskjerm. Mange gjester vil anbefale et rom ved lagunen, da man har en flott, hvit strand rett utenfor og havet på den andre siden av øya kan støye om natten.

Barn

Anlegget er barnevennlig.

Booking

For booking på Herathera Island Resort kan du klikke her.

Alternativt kan du booke på Hotels.com her, eller på Booking.com her.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: