Robinson Club Maldives

Det 4-stjerners ferieanlegget Robinson Club Maldives ligger på øya Funamadua. De fleste rom har privat tilgang til stranden, som gjør anlegget til en favoritt blant par.

Transport

Transport fra Malé arrangeres av anlegget mot en avgift. Gjester blir møtt av en representant i Malé, reiser i 55 minutter med fly til Kaadedhdhoo, og reiser så i 20 minutter med hurtigbåt til anlegget.

Aktiviteter

Korallrevene ved Funamadua er så å si uberørte og fulle av liv, flotte for dykkerekskursjonene og kursene som tilbys mot en avgift. Det tilbys også nybegynnerkurs i surfing og seiling med katamaran, og de hvite strendene passer glimrende for å spille volleyball. Snorkelutstyr lånes ut gratis.

Restauranter

Hovedrestauranten har bord som passer både større forsamlinger og gjester som ønsker mer intime omgivelser. Fish à la carte serverer fersk sjømat rett fra havet, og bruker lokal frukt og grønnsaker i sine retter. I hovedbaren kan man nyte drinker ved havet og underholdning. Det finnes også en bar i hovedbassenget, og en strandbar som serverer småretter i solen.

Rom

Anlegget har 101 bungalower og villaer som ligger over vannet eller på land. Det er fem typer rom å velge i: villaer med utsikt til hage, villaer ved stranden eller over lagunen, suiter over lagunen, eller bungalower ved stranden.

Barn

Anlegget er barnevennlig, og tilbyr aktiviteter for barn.

Booking

Klikk her for booking på Robinson Club Maldives.

Det er også mulig å booke her (Booking.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: