Park Hyatt Maldives Hadahaa

På øya Hadahaa ligger romantiske Park Hyatt Maldives Hadahaa. Dette eksklusive 5-stjerners ferieanlegget er svært populært for par, og egner seg godt til å dra på bryllupsreise.

Transport

Gjester blir møtt på flyplassen i Malé og guidet til en innenlands terminal, reiser med flytil Kooddoo, og blir møtt av en ny representant. Fra flyplassen i Kooddoo tar det 30 minutter med hurtigbåt.

Aktiviteter

Anlegget har flere svømmebasseng. Vannsporter inkluderer kajakkpadling, snorkling, og dykking, og det tilbys guidede turer til lokale øyer, tradisjonell maldivisk fisking, turer for å se delfiner, og cruise i solnedgangen. Det finnes også et spa som bruker lokale urter og andre naturressurser i behandlingene sine.

Restauranter

The Dining Room serverer internasjonale retter ved havet. På The Island Grill kan gjestene se når kokkene tilbereder måltider. The Bar er en bassengbar ved stranden som i tillegg til drikke serverer snacks og salater. Taket over The Dhoni er skapt for å se ut som en kantret dhoni (seilbåt), og er et spesielt arkitektonisk verk som er verdt å få med seg.

Rom

Det finnes i alt 50 rom, med private basseng og balkonger. Ved forespørsel kan man få allergitestet sengetøy.

Barn

Anlegget er barnevennlig.

Booking

Klikk her for å bestille rom på Park Hyatt Maldives Hadahaa.

Du kan også bestille med Booking.com her, eller her på Hotels.com.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: