The Residence Maldives

4,5-stjerners (gjennomsnittlig) ferieanlegg på Falhumaafushi-øya. Dette ekslusive anlegget er populært for par, men også barnefamilier trives på The Residence Maldives.

Transport

Anlegget ordner transporten fra Malé, en 55 minutters flytur til Kooddoo-øya og deretter en 7 minutters tur med hurtigbåt til anlegget.

Aktiviteter

Anlegget har badstue, treningssenter og svømmebasseng. Vannsporter inkluderer kurs i vindsurfing og seiling med katamaran, så vel som dykking, dypvannsfiske, vannski, jetski, delfincruise, turer til forlatte øyer, og private ekskursjoner. Det finnes også et spa.

Restauranter

The Dining Room er anleggets hovedrestaurant og serverer à la carte-retter med vekt på tradisjoner fra Indiahavet og Asia, i tillegg til internasjonal mat. Det er bord innendørs og utendørs, med utsikt over lagunen. The Falhumaa ligger over korallrevet og spesialiserer seg på vestlige retter med grill- og sjømat. Det finnes småretter og drinker på The Beach Bar, som ligger delvis i svømmebassenget og har utsikt til havet. Anlegget tilrettelegger også for å spise privat, døgnet rundt.

Rom

Anlegget har 94 villaer, noen ved stranden og noen over vannet.

Barn

Anlegget er barnevennlig, og har en barneklubb.

Booking

Finn rom på The Residence Maldives her.

Alternativt kan du bestille på Booking.com her, eller på Hotels.com her.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: