Hotell Male

Hotell i Malé finnes i alle prisklasser, og det varierer om skatt er inkludert i raten. Dette er lurt å sjekke på forhånd for å unngå en ubehagelig overraskelse. De fleste hoteller er behjelpelige med å arrangere aktiviteter, turer og transport.

Hotel Jen Malé

Dette 4-stjerners hotellet ligger i den øvre prisklassen og tilbyr elegante rom i mørkt tre og duse farger, klimaanlegg, flatskjerm og massasjedusj på rommene, spa, døgnåpen kafé, døgnåpent treningsstudio, evighetsbasseng på taket, og restaurant med blant annet ferske sjømatretter og rikholdig buffetfrokost. Hotellet er handikapvennlig.

Book dette hotellet.

The Somerset Hotel

Dette er et sentralt, lite og moderne 4-stjerners hotell. For den litt stive prisen får du service som skrytes opp i skyene og små, men stilrene og komfortable rom med klimaanlegg, minibar, flatskjerm og i noen tilfeller balkong, godt utvalg av mat i restauranten og gratis Wi-Fi. Aktiviteter kan arrangeres av hotellstaben hvis ønskelig.

Book dette hotellet.

Hotel Octave

Dette lille, sentrale 3-stjerners hotellet går for å ha en hjelpsom betjening, små rom i grei standard med klimaanlegg, flatskjerm og gratis Wi-Fi, og generelt god valuta for pengene. Hotellets restaurant serverer maldiviske spesialiteter, indisk, kinesisk og europeisk mat.

Book dette hotellet.

Sala Boutique Hotel

Sala er et lite, sentralt og koselig 4-stjerners hotell som får skryt for ypperlig service. Hotellet har en thairestaurant, små, men komfortable rom innredet i orientalsk stil med flatskjerm og minibar, gratis Wi-Fi, massasjetilbud, og en rikholdig frokost inkludert i prisen.

Book dette hotellet.

Skai Lodge

Det 3-stjerners hotellet Skai Lodge er et rimelig og sentralt alternativ med ok standard på rom, mat, service og fasiliteter. Rommene har vifte, TV og safe. Gratis Wi-Fi på rommene og i fellesområdene. Passende for én natt i Malé City på budsjett.

Book dette hotellet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: