Palm Beach Resort & Spa

Mange av gjestene nevner hvor italiensk-preget Palm Beach Resort & Spa er, ettersom anlegget er eid av italienere. Det har 4,5 stjerner (i gjennomsnitt), og ligger på Madhiriguraidhoo-øya.

Transport

Anlegget arrangerer transport med sjøfly fra Malé mot et tillegg.

Aktiviteter

Det tilbys flere typer fisking: bolentino, storfiske, trålfiske, og nattfiske. Etterpå kan man få fangsten tilberedt av kokkene på anlegget. Man kan leie en dhoni (seilbåt) med guide og utforske atollen, dra til en ubebodd øy i nærheten, eller prøve vannsporter som jetski, vannski, wakeboard, kanopadling, og seiling med katamaran. Det finnes to tennisbaner med instruktører, squashbane, svømmebasseng, biljardbord, og det organiseres volleyballkamper.

Restauranter

En gang i uken serveres det en typisk maldivisk middag på buffetrestauranten Dhandahelu, som er anleggets hovedrestaurant. Drinker og snacks er tilgjengelig på strandbaren og bassengbaren. Det finnes også en romantisk restaurant som serverer frokost og retter à la carte. Det er mulig å arrangere romantiske à la carte-middager på en privat brygge.

Rom

Det finnes i alt 138 boalternativer ved stranden eller over vannet, og de minste boalternativene er på 60kvm. Noen av boalternativene inkluderer en typisk maldivisk huske kalt hindoli.

Barn

Anlegget er barnevennlig og tilbyr barnepass. Det finnes fasiliteter for barn som svømmebasseng og fotball- og tennisbord.

Booking

Finn rom på Palm Beach Resort & Spa Maldives her.

Du kan alternativt bestille her (Agoda.com) eller her (Hotels.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: