Atmosphere Kanifushi Maldives

Det 5-stjerners ferieanlegget Atmosphere Kanifushi Maldives ligger på øya Kanifushi. Det besøkes hyppigst av par, men kanskje kommer det også noen vegetarianere hit, da anlegget har en av de eneste vegetarrestaurantene i Maldivene.

Transport

Mot et tillegg arrangerer anlegget transport med sjøfly fra Malé, totalt 30 minutters reise.

Aktiviteter

Ved hjelp av dykkersenteret kan man utforske atollens dykkersteder. Det tilbys ekskursjoner til lokale øyer i nærheten, i tillegg til ubebodde øyer som kan utforskes. Man kan snorkle i korallrevene, og det tilbys aktiviteter på land, som tennis. Anleggets spa har badstue og jacuzzi, så vel som hår- og skjønnhetssalong.

Restauranter

The Spice er anleggets hovedrestaurant og serverer retter på buffet. Spesielt for anlegget er vegetarrestauranten Just Veg, som er en av Maldivenes første rene vegetarrestauranter med middelhavske, arabiske og indiske retter så vel som en egen meny for Jain-retter (en type vegetarianisme). På Teppanyaki Grill serveres ferske kjøtt- og sjømatretter med tilbehør som ris, suppe og grønnsaker. I midten av bordet, som alle gjestene deler, står kokken og tilbereder mat over en stor kokeplate. Hovedbaren The Liquid ligger ved bassenget og arrangerer tema- og discokvelder, i tillegg til liveopptredener. På kvelden serverer The Sunset asiatiske og middelhavske retter i solnedgangen.

Rom

Det finnes i alt 150 villaer, alle ved stranden.

Barn

Anlegget er barnevennlig og har lekeplass og barneklubb. Det tilbys også barnepass.

Booking

Du kan booke rom på Atmosphere Kanifushi Maldives her.

Alternativt kan du bestille her hos Booking.com.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: