W Retreat & Spa Maldives

På øya Fesdu ligger det 5-stjerners ferieanlegget W Retreat & Spa Maldives. Dette eksklusive anlegget forutsetter litt tykkelse på lommeboken, og er populært for par – enten det er i en romantisk anledning eller for en avslappende ferie. Det er mulig å dra til den nærliggende øya Gaatafushi, som i tillegg kan leies for en helt privat opplevelse.

Transport

Mot en ekstra avgift kan gjester bli møtt på flyplassen i Malé, for så å ta sjøfly eller speedbåt videre til Fesdu.

Aktiviteter

Dykking kan oppleves i samarbeid med ferieanleggets dykkesenter, så vel som forskjellige typer vannsport. Gjester kan i tillegg benytte seg av anleggets aktivitetsrom, bibliotek og spa, samt tilbud om yogatimer og vannaerobic.

Restauranter

Anlegget byr på varierte spiseopplevelser, med restaurantnavnene som indikator: KITCHEN serverer mat hele dagen, FIRE fokuserer på grillmat, mens WET er en bassengbar som serverer lett mat. Snacks og drinker finnes på SIP, og FISH serverer sjømat over havet. 15 BELOW må også nevnes – en undergrunns nattklubb med over 90 typer vodka.

Rom

28 av rommene ligger ved stranden, mens de resterende ligger over vannet eller lagunen. Gjester nevner «Ocean Oasis» som et godt alternativ for å tilbringe privat tid med nære og kjære. Suitene er et hopp opp i pris, hvor man til gjengjeld kan boltre seg i minst 300kvm med blant annet eget basseng, spiserom og utendørs «lounge area».

Barn

Anlegget tar ikke imot barn.

Booking

Klikk her for booking på W Retreat & Spa Maldives.

Du kan også booke her (hotels.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: