Kuramathi Island Resort

Dette 4-stjerners ferieanlegget ligger på den bebodde øya Rasdhoo. Kuramathi Island Resort får spesielt mye besøk av par som trolig setter pris på øyas nydelige beliggenhet og mange aktivitetstilbud, men også barnefamilier reiser hit.

Transport

Mot en avgift vil gjester bli møtt på flyplassen i Malé av en representant fra anlegget, for så å ta sjøfly i 20 minutter.

Aktiviteter

Anlegget har to dykkersentere som tilbyr opplæring i dykking, og sjansen til å utforske over 20 dykkersteder. Det er også et spa, vannsporter, ekskursjoner til nærliggende øyer, et sportssenter med blant annet motstrømsbasseng, og underholdning om kvelden.

Restauranter

Kuramathi har tre hovedrestauranter hvor det serveres internasjonal mat på buffet, fra frokost til kvelds. For en mer skreddersydd spiseopplevelse kan man velge blant de syv andre à la carte-restaurantene som ligger spredt rundt i anlegget. Tre av de fem barene er åpne til den siste gjesten forlater baren, blant dem Fung Bar, hvor det finnes disko på stranden.

Rom

Det finnes 9 forskjellige rom å velge i – mange nær stranden, andre over vannet. Alle villaene har store dobbeltsenger og egen terrasse.

Barn

Anlegget tilbyr forskjellige aktiviteter for barn fra 3 til 12 år, som skattejakt eller konkurranser på stranden. Det finnes også en lekeplass.

Booking

Finn rom på Kuramathi Island Resort her.

Du kan også bestille rom her (Agoda.com) eller her (Booking.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: