Underkategorier

 

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu (5 stjerner) på Olhuveli er det eneste ferieanlegget i den store Laamu-atollen. Helt siden Six Senses’ begynnelse i 1995 har de forpliktet seg til å være så miljøvennlig som mulig. Det betyr blant annet at de bruker energibesparende midler og færre plastmaterialer, og jobber for å ivareta nærmiljøet på land og i vann. Anlegget har også en organisk hage med ingredienser som blir brukt på restaurantene.

Mange par nyter ferie eller bryllupsreise på Six Senses Laamu.

Transport

Mot en avgift arrangerer anlegget en 50 minutters flytur fra Malé til flyplassen på Kadhdhoo, etterfulgt av en 20 minutters tur med hurtigbåt.

Aktiviteter

Man kan snorkle i anleggets private korallrev, dykke, surfe, vindsurfe, stå på vannski eller wakeboard, seile med katamaran, dra på ekskursjon til nærliggende øyer, nyte en piknik på en øde øy, eller utforske øya Hithadhoo. Det finnes også et spa.

Restauranter

Gjester kan spise privat eller ved et fellesbord på Leaf, som serverer originale retter med lokale ingredienser. Hver natt blir 12 gjester invitert opp til toppterrassen på Zen, en restaurant over vann som serverer en moderne variant av en Kaiseki-meny (flerretters middag).

Longitude er en to-etasjers à la carte-restaurant med fokus på internasjonale retter. Fersk sjømat, kjøttretter, pasta og asiatisk mat finnes her. Drinker og mat i solnedgangen kan fås på Chill Lounge and Bar. På Ice & Chocolate Studio serveres over 40 smaker med iskrem, og sjokoladetrøfler med spennende smaker som kanel, grønn te, lavendel og mojito.

Rom

Six Senses Laamu tilbyr villaer og suiter, i alt 97 boenheter. Noen ligger på peler over vann, andre ved stranden. Den minste villaen dekker 108kvm. Hvis du bor over vannet: Velg brygge C for havutsikt og skjermethet, brygge A for havutsikt og B for passelig avstand til hovedområdet (men som regel med utsikt til andre boenheter).

Barn

Anlegget er barnevennlig, og tilbyr barnepass.

Booking

Klikk her for booking på Six Senses Laamu.

Alternativt kan du booke her (Hotels.com) eller her (Booking.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: