Underkategorier

 

Viceroy Maldives

Nyt synet av palmetrær, hvite strender og en knallblå lagune på Viceroy Maldives. Dette 5-stjerners ferieanlegget ligger 192 km unna Malé og tilbyr en luksuriøs opplevelse for store og små, så vel som kjendiser - Blake Lively og Ryan Reynolds har besøkt dette anlegget.

Transport

Mot en avgift arrangerer anlegget transport fra Malé, som starter med at gjester blir møtt av en representant på flyplassen for så å reise videre med sjøfly. Turen tar 50 minutter.

Aktiviteter

Slapp av på spa eller med yoga, boltre deg i motstrømsbassenget, eller prøv noen av de mange vannsportene som tilbys på anlegget. Man kan dykke, fiske, stå på vannski, padle i kajakk, og seile med katamaran, blant annet. Det tilbys også ekskursjoner ut til nærliggende øyer.

Restauranter

Til frokost serveres vestlig og asiatisk mat ved lagunen på Vista. Det finnes alternativer for den helsebevisste, som organisk og soyayoghurt, frukt, og sunne asiatiske retter. Restauranten har ukentlige temakvelder med indisk, thailandsk og sjømat. På Treehouse serveres retter fra midtøsten. Blant annet burgere, pizza, salater og grillet fisk står på menyen på Anguru ved bassenget.

Rom

32 av anleggets 61 villaer ligger over vannet, og de resterende 29 ligger på stranden. Det er god plass mellom villaene, som sørger for gjestenes privatliv. Villaene er skapt for å ligne på skroget på en invertert dhoni (seilbåt).

Barn

Anlegget er barnevennlig, og tilbyr barnepass. Et skreddersydd program for barn mellom 4 og 12 tar sikte på å lære barna om maldivisk kultur og historie, samt å tilby aktiviteter som å fly med drage og snorkle.

Booking

Du kan booke rom på Viceroy Maldives her.

Du kan også bestille her (Hotels.com) eller her (Booking.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: