Underkategorier

 

The Sun Siyam Iru Fushi

Mange par og barnefamilier tar turen til The Sun Siyam Iru Fushi, som er et ferieanlegg med 5 stjerner. Dette er et svært luksuriøs anlegg som forutsetter en tykk lommebok. Den høye prisen sørger imidlertid for utsøkt service og glimrende spiseopplevelser i restaurantene.

Transport

Mot et tillegg kan anlegget arrangere transport med sjøfly fra Malé.

Aktiviteter

Anlegget har katamaraner, speedbåter og en dhoni (seilbåt), og tilbyr aktiviteter som bananbåt, snorkling, dykking, yoga, ekskursjoner, tennis, badminton, karaoke, og spa. Det finnes et motstrømsbasseng.

Restauranter

De mange restaurantene serverer alt fra grillmat til innovative og tradisjonelle asiatiske retter, så vel som tradisjonell engelsk frokost. Noen av spisestedene ligger over lagunen. For drinker og andre forfriskninger finnes det flere muligheter – slapp av med cocktails ved motstrømsbassenget, eller nyt en tropisk cocktail ved lagunen. Barn under 12 spiser gratis i alle restaurantene, og flere av dem har barnemenyer.

Rom

De 221 villaene har private terrasser med solsenger. Det finnes 12 boalternativer å velge mellom, noen ved stranden, andre over vannet.

Barn

Anlegget er barnevennlig. Barn mellom 3 og 12 kan delta i aktivitetene som arrangeres på Koamas Kidz Paradise, og det tilbys barnepass.

Booking

Bestill rom på The Sun Siyam Iru Fushi her.

Alternativt kan du bestille her (Hotels.com) eller her (Booking.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: