Medhufushi Island Resort

Medhufushi Island Resort er et 4,5-stjerners (i gjennomsnitt) ferieanlegg på øya Muli. Nesten hele øya er omkranset av strender. Medhufushi Island Resort er svært populært for par, men også barnefamilier reiser hit. Obs: Prisene på mat og drikke kan fort bli høye hvis man ikke booker "All Inclusive".

Transport

Anlegget kan arrangere transport fra Malé, en 45 minutters tur med sjøfly. Ankommer man Malé etter 15:30 vil man måtte overnatte der.

Aktiviteter

Det tilbys dykkerkurs for nybegynnere og mer erfarne dykkere. Book på forhånd for å benytte deg av de gratis snorkelturene, det fylles fort opp. Vannsporter inkluderer vindsurfing, seiling med katamaran, kanopadling og seiling. Andre aktiviteter som tilbys er volleyball, bordtennis, treningsstudio, og biljard. Det finnes et spa og et evighetsbasseng for avslapning.

Restauranter

Maten på Medhufusi Island Resort får mye skryt. Restauranten Malafaiy ligger ved svømmebassenget og serverer retter på buffet, mens Alfresco serverer spesialiteter i fri luft. På The Vilu Bar serveres et stort utvalg av forfriskninger, så vel som snacks. Ved stranden eller paviljongen kan man få gourmetmenyer for spesielle anledninger.

Rom

Det finnes i alt 112 villaer. Noen ligger ved stranden, andre over vannet. Alle rom har terrasse med huske.

Barn

Anlegget er barnevennlig.

Booking

Klikk her for booking på Medhufushi Island Resort.

Du kan også booke her (agoda.com), eller her (booking.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: