Island Hideaway Spa, Resort & Marina

På øya Dhonakulhi ligger Island Hideaway Spa, Resort & Marina. Dette er et 5-stjerners ferieanlegg som ligger på en stor øy dekket av tropisk skog. Den luksuriøse, private atmosfæren passer godt for par, men også barnefamilier reiser hit.

Transport

Anlegget arrangerer transport fra Malé mot et tillegg. Fra Malé tar det 45 minutter med innenlands fly til Hanimadhoo, og deretter en 20 minutters tur med hurtigbåt til anlegget.

Aktiviteter

I korallrevet nær anlegget finnes det djevelrokker, delfiner, skilpadder og hvalhaier. Man kan snorkle eller dykke i området, og til og med ta dykkersertifikat i klasse I, II og III. Andre vannsporter inkluderer seiling med katamaran, turer med hurtigbåt, vannski, vindsurfing, kanopadling, wakeboarding og jetski. Det er også mulighet for å fiske, spille tennis og volleyball, og det finnes sykler for utlån. Hudprodukter, snorkel- og dykkerutstyr, smykker laget etter kundens spesifikasjoner, og håndlagde maldiviske suvenirer finnes i de 4 forskjellige butikkene på anlegget. For den miljøbevisst finnes i tillegg resikulerte suvenirer.

Restauranter

Kokkene på Matheefaru Restaurant tilbereder mat når som helst på døgnet, alt ettersom hva du som gjest vil ha. Til frokost tilbys en variert buffet, og à la carte-retter utover dagen. Restauranten legger vekt på maldiviske og internasjonale retter. Gaafushi Restaurant serverer kinesisk, japansk, thailandsk, malaysisk, indisk og maldivisk mat rett over havet. På Meeru Bar serveres sjømat- og kjøttretter under et tak formet som et skrog. Andre alternativer kan være å spise privat i villaene, eller ute på stranden.

Rom

Anleggets minste boalternativ er på 176kvm. Det største boalternativet, kalt ”Deluxe Jasmine  Garden Family Villa”, strekker seg over 1500kvm og har eget motstrømsbasseng. I alt er det 7 typer boalternativer å velge mellom. På forespørsel har man tilgang til en personlig butler som bistår med alt fra snorkling til barnepass.

Barn

Anlegget er barnevennlig. Det finnes en barneklubb, svømmebasseng for barn og tilbud om barnepass.

Booking

Klikk her for booking på Island Hideaway Spa, Resort & Marina.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: