Underkategorier

 

Beach House Iruveli

Det 5-stjerners ferieanlegget Beach House Iruveli er spesielt populært blant par. Familier med barn trives imidlertid også på dette anlegget, og gjestene nevner barneklubben som et fint tilbud for de små.

Transport

Mot et tillegg arrangerer anlegget transport fra Malé: 70 minutter med sjøfly, eller med innenlands fly i 50 minutter etterfulgt av en 45 minutters tur med speedbåt.

Aktiviteter

Vannsporter inkluderer seiling med katamaran, kanopadling, og vindsurfing, med instruktører tilgjengelige for grunnleggende veiledning. Mot en avgift tilbys jetski, ”banana tub”, og vannski. Anlegget har tennisbane, og den eneste 18-hulls golfsimulatoren i Maldivene. Man kan dra på ekskursjoner til nærliggende øyer, helt privat. Anlegget har et spa.

Restauranter

Saffron serveres champagnefrokost ved havet, og moderne asiatiske retter om kvelden. Saltwater har DJ og drinker, så vel som tapas og sheesha (vannpipe). Det finnes drinker og mat på Infiniti Pool, og massasje ved bassenget. Medium Rare er en romantisk restaurant ved stranden som serverer blant annet sjømat. 30 Degrees krever reservasjon i forkant, og man kan nyte forskjellige smaksprøver og fin vin i solnedgangen. The Cellar ligger under havnivå og legger vekt på fin vin fra hele verden. Amazon Pool, inspirert av brasilianske Amazonas, serverer forfriskninger.

Rom

Det finnes i alt 83 villaer på anlegget, over vannet eller ved stranden. Alle villaer er utstyrt med terrasse og privat utendørs basseng. En privat ”Villa Host” er tilgjengelig for å ta hånd om gjestenes behov.

Barn

Anlegget er barnevennlig. Det finnes en lekeplass, barneklubb, basseng for barn, og tilbud om barnepass.

Booking

For booking på Beach House Iruveli kan du klikke her. Du kan også booke her (booking.com), eller her (hotels.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: