Filitheyo Island Resort

4-stjerners feriested ved stranden på Filitheyo-øya, sør-øst i atollen. Filitheyo Island Resort er det eneste ferieanlegget i Faafu-atollen, og er en ekslusiv favoritt blant par og barnefamilier – kanskje blant annet fordi anleggets boalternativer har egen «bit» med strand.

Transport

Transport arrangeres mot en avgift. Gjester møter en representant på flyplassen i Malé og reiser deretter til Filitheyo med sjøfly eller hurtigbåt.

Aktiviteter

Det tilbys blant annet dykking, vindsurfing, seiling, og kanopadling. Det finnes volleyballbane og biljardbord, samt motstrømsbasseng og spa.

Restauranter

På hovedrestauranten serveres det internasjonal mat på buffet. Blant annet frisk juice, snacks og drinker finnes på Sunset Restaurant & Bar. Mellom 16.00 og 18.00 får man en gratis drink med på kjøpet på Filitheyo Bar. Vil man spise utenom restaurantene, kan man nyte retter fra gourmetmenyen på stranden eller ved bassenget.

Rom

Alle de 125 rommene har terrasse med sitteplasser.

Barn

Anlegget er barnevennlig.

Booking

Klikk her for å booke rom på Filitheyo Island Resort med agoda.com. Alternativt kan du booke med booking.com her, eller hotels.com her.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: