Angsana Velavaru

5-stjerners ferieanlegg på Velavaru-øya. Velavaru betyr «skilpaddeøya», og øya fikk sitt navn på grunn av de mange skilpaddene som en gang la egg på stranden. Nå er de truede arter, noe anlegget har ansatt marineeksperter for å endre på. En av aktivitetene anlegget tilbyr er å lære om hvordan marineekspertene tar vare på fugler, skilpadder og koraller.

Angsana Velavaru finnes aktiviteter for store og små, og passer godt for begge målgrupper.

Aktiviteter

Anlegget skryter av å kunne tilby hele 101 aktiviteter på og utenfor atollen! Typiske aktiviteter som dykking, snorkling og forskjellige vannsporter tilbys, i tillegg til mer spesielle aktiviteter som planting av koraller og tur med sjøfly over land og hav. På en slik tur kan man se delfiner og djevelrokker i krystallklart vann. Det tilbys også ekspedisjoner til lokale, bebodde øyer.

Restauranter

Kaani Restaurant serveres kontinentale retter med et asiatisk preg, både på buffet og à la carte. Funa Restaurant serverer mat i fri luft, over vannet. Azzurro Restaurant and Bar har italiensk mat ved havet. Forretter og drinker finnes på Kuredhi Bar. Man kan også spise i egen villa.

Rom

Det er i alt 112 rom, alle med terrasser. Det finnes 8 typer villaer å velge i, noen over vannet, andre ved stranden.

Barn

Anlegget er barnevennlig, med lekeplass og tilbud om barnepass.

Booking

For booking på Angsana Velavaru, klikk her (agoda.com). Klikk alternativt her for å booke med booking.com, eller her for å booke på hotels.com.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: