Conrad Maldives Rangali Island

Luksuriøse Conrad Maldives Rangali Island ligger på øya Rangali. Anlegget har 5 stjerner og er spesielt populært for par og barnefamilier.

Transport

Gjester kan avtale transport med anlegget, mot en avgift. Gjester som ankommer på dagtid vil kunne ta sjøfly i 30 minutter til anlegget, mens gjester som ankommer etter 16.00 vil måtte ta innenlands fly til Maamigili-øya, for deretter å ta speedbåt. 

Aktiviteter

Anlegget tilbyr forskjellige typer vannsport, som vannski, brettseiling, og kajakk- og kanopadling eller roing. Det organiseres også båtturer med motorbåt, fiske, fridykking, og seiling. Ellers finnes det nok av aktiviteter på land, som tennis, pilatestimer, løpebane, tennistimer, og yogatimer.

Restauranter

Anlegget har fem restauranter. Ithaa Undersea Restaurant har utsikt mot havet, og har europeiske retter som spesialfelt. Koko Grill Restaurant er en temarestaurant som serverer japansk mat. Atoll Market serverer frokost og middag ved stranden på buffet. Mandhoo Restaurant har også utsikt mot havet, og serverer middag. Vilu Restaurant serverer i likhet med Ithaa europeiske retter.

Rom

De i alt 150 rommene har møblerte terrasser, og det tilbys massasje på rommene.

Barn

Anlegget er barnevennlig, med svømmebasseng for barn, barneklubb, og barnepass/aktiviteter med tilsyn.

Booking

Klikk her for booking på Conrad Maldives Rangali Island.

Du kan alternativt booke her (agoda.com) eller her (booking.com).

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: